Најголемата судница во земјава направена во затворот „Идризово“

Најголемата судница во земјава направена во затворот „Идризово“

Најголемата судница во земјава направена во затворот „Идризово“. Имајќи ја предвид сериозноста на тешките кривични дела и безбедносните причини, оваа судница со капацитет од околу 120 лица, ќе овозможи судењата на притворените лица за овие случаи да се одвиваат во...