HELP и МПД во подобрување на програмите за третман во КПУ и ВПД

HELP и МПД во подобрување на програмите за третман во КПУ и ВПД

  Подобрување на програмите за третман во казнено-поправните установи и воспитно–поправните установи   На 31 август 2020, амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република Северна Македонија, Анке Холштајн, заедно со г-ѓа Маша Бубањ од организацијата...