МПД е добитник на ад хок грант на Цивика мобилитас

МПД е добитник на ад хок грант на Цивика мобилитас

Цивика мобилитас на 22 декември 2017 година во х. Арка во Скопје ги промовираше новите мали и ад хок грантисти. „Денес ги доделуваме последните 24 грантови во оваа фаза на програмата. Во изминатите три години, доделивме 221 грант за 212 организации, осум стипендии е...